Kind & Gezin·Lifestyle

Hippe babykamer

Ook al slaapt je baby’tje waarschijnlijk het eerste halfjaar bij jullie op de kamer en zelfs vaak daarna nog geregeld, is en blijft het leuk een babykamer te pimpen.
Deze moeder heeft voor haar zoontje een prachtig kamertje en gebruikt hierbij zelfs nog spulletjes uit haar eigen jeugd. Leuke adresjes voor musthaves in deze blog te vinden, lees dus snel mee met het verhaal van mammie Felicia.

                                       

De dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger was kon ik al niet wachten om te beginnen aan het babykamertje, zelf vond ik het fijn om daarmee te beginnen nadat ik de 3 maanden gepasseerd was, maar dat is natuurlijk mislukt! Ik zat voortdurend op Pinterest en liep als een kip zonder kop door Loods 5 om vervolgens heel de kar in te laden met musthaves, veel van mijn Pinterest ideeën kwam ik ook daar tegen, wel erg prijzig helaas! Na deze aankoop ben ik overgestapt op een nieuwe verslaving; Marktplaats! Eigenlijk veel leuker ook, er is van alles te vinden en er worden geen dingen weggegooid maar hergebruikt, hoe bijzonder is het als een kastje uit misschien wel 1931 opnieuw wordt gebruikt in 2018.
Op marktplaats heb ik een super leuke brocante commode gevonden, deze heb ik wit geverfd en gele knoppen erop gezet; tadaa, helemaal trots! (doet een vreugde dansje). Ook heb ik mijn Maxi-Cosi, Isofix, prachtig kleed, ledikant, tipi en stokke kinderstoel tweedehands, allemaal zo goed als nieuw. Soms lang zoeken, maar dan heb je ook wat!
Monochrome en okergeel vond ik heel leuk toen ik hoorde dat we een zoon kregen, roze of blauw is niet echt mijn ding.


“Handmade” 

Ik ben onwijs fan van zelfgemaakte dingen zoals kinderkleding, babynestjes, mandjes etc.. Op Instagram kwam ik veel pagina`s tegen zoals; Kleinekeutel, Wink of Sara (Plankje boven de commode, love it!), Baby Roos, KID handmade (zie het setje met oa Etui voor luiers en doekjes, ring met knuffeldoekje en speendoekje). En wat is echt super gaaf vind is het muziek mobieltje boven de box, deze is handgemaakt met gehaakte cactusjes en  komt van VANTES (zie foto). Bij deze zelfgemaakte artikelen kan je vaak je eigen printjes/kleuren/stofjes uitkiezen, super leuk! En veel origineler als bijvoorbeeld een wikkeldoek van de wat bekendere babyspeciaalzaken. En je hebt 9 maanden lang iets te doen met al die coole musthaves uit te zoeken!

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Wat ik heel bijzonder vind, zijn de oude schilderijtjes van Mickey Mouse. Deze zijn nog van mijn eigen broertje geweest en staan nu in de kamer van mijn zoontje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.