Wie ben ik

Wie ben ik..

Hallo mammies, wat leuk dat jullie op deze blog site een kijkje komen nemen!

Over mij… Ik ben Sharon (01-1988). Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in een klein gezellig dorpje en leef een normaal en rustig bestaan. Wij zijn trotse ouders van 3 prachtige kinderen, een dochter (02-2012), een zoon (12-2015) en in januari 2018 ben ik bevallen met 23 weken en een dag van een mooi vlinder meisje.
Ik houd van uiteten, uitstapjes maken met mijn gezin of vriendinnen, tea time = me time en ik houd van een goede nachtrust (wie niet? Denk je nu..)

Ik ben een gewone vrouw en moeder, houd van gewone en gezellige dingen. Mijn kinderen noemen mij altijd mammie of mammie’tje, zo is dus ook gewoonmammies.com ontstaan.

Op Gewoon Mammies schrijf ik over gewone dingen. Over het dagelijks leven, (mijn) kinderen, leuke maar ook minder leuke dingen. Uit alle verhalen hoop ik dat mensen het positieve zien en kunnen halen, ook uit de minder leuke dingen. Positiviteit en geluk(zoeken) staan centraal, maar verdriet en emoties worden niet vergeten. Je zult dit terug zien in mijn persoonlijke verhaal over vroeggeboorte. Samen praten over dit onderwerp, elkaar steunen in lastige tijden, herkenning in elkaars verhaal.

Maar ook heerlijke uitjes, musthaves, simpele en leuke mode komen in blogs voorbij. Hoe betaalbaarder, hoe leuker! (Soms met een vleugje duur, doe maar stoer ;))

Mijn vriendin Mandy en tevens mede blogger, is alleenstaande moeder en leeft van een salaris op bijstandsniveau , zij is een en al positiviteit en zal jullie meenemen voor een kijkje in haar leven.

Enjoy! 🙋🏽‍♀️

Enne nog even dit..:
Werk graag samen, dus heb jij een product, een onderwerp of een een idee waar wij beide blij van worden? Mail mij dan, dan kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen beteken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.